CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 23 February 2012

SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow

Hai kengkawan....selamat pagi yer...hari nie pepagi lg nadia dah buka blog..so terbacala 1 komen yg mane kawan nadia iaitu masya 'mengtag' 1 segmen tuk nadia join ~ tol ker ayat 'mengatag' nie??blasah jela erk..hihi...so nadia pun dah join blog nie iaitu anjuran SANDRA nie

Syarat- Syarat yang simple:

1. Follow blog Sandra. 
2. Buat entry mengenai segmen ne. Letak tajuk SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow
3. Copy banner di atas tu dan Letak di entry segmen yang kamu buat [linkkan ke blog sandra]
4. Letak Link blog kamu di ruangan komen entry ini 
5. Tag rakan-rakan blogger yang lain. Pastikan mereka tahu :)

Tarikh tutup segmen ni pada 05/03/2012 

nadia nak tag kengkawan nadia juga..jom join kengkawan semua ;)

9 comments:

eeiyss

baru sempat datang... hehe
baru hari ni sempat bukak belog... tengs tau tag is... muah!

eeiyss

is dah join... hohoho
.................................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html
.................................................
tq sekali lagi

Fahz

salam perkenalan..happy blogging dear :)

En Keru

dah follow blog awak.. dari segmen yg sama.. jom folo saya dan klik nuff saya k
http://zuhairibinismail.blogspot.com/

Yaya ★

Asalamualaikum w.b.t & Hai tuan blog .

Done follow u + Vsit me back and follow me yaa .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

puan nadia

@eeyiss : hihi...hope is suke ;)

@fahz : tq dear ;)

@en keru : tq follow saye

@yaya : tq yaya sudi jengah blog saye ;)

Saya Disini

hai..jln2 cni

chea

dari segmen yang sama
jemput dtang ke blog saya

http://chea94.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽

datang BW sini... hohoh

Post a Comment

time kasih sudi jengah blog..